#громадськемісце Гороховий суп з копченостями #харків #kharkiv

Гороховий суп з копченостямиГороховий суп з копченостямиГороховий суп з копченостямиРЕЦЕПТ – Гороховий суп з копченостями.

Гороховий суп – це неймовірно ситна і смачна страва, яка ідеально підходить для обіду чи вечері. Варіантів приготування цієї страви безліч, і сьогодні розглянемо рецепт горохового супу з копченостями. Такий суп має цікавий смак і аромат, завдяки додаванню копченого м’яса.

Час приготування: 225 хвилин для 3-х людей.

Інгредієнти:

  • Горох – 200 г.;
  • Картопля очищена – 400 г.;
  • Сосиски Єгерські – 150 г.;
  • Вода для приготування – 2,6 л.;
  • Спеції до смаку;
  • Сіль до смаку.

Приготування страви:

1. На першому етапі вам потрібно буде замочити горох на 3 години. Воду в якій замочувався горох треба буде злити, а до гороху додати 1 л води та варити десь 25 хвилин. Після цього додайте 1,6 л води та закип’ятіть. Поки вода гріється, почистіть та наріжте картоплю кубиками. Коли вода закипить, додайте підготовлену картоплю в каструлю.

2. За цей час наріжте ковбаски кільцями. Додайте їх до каструлі. Ковбаски можна нарізати різними способами: соломкою, кубиками або колечками. 

3. Як фінальний акорд, додайте у суп спеції, посоліть. Добре перемішайте суп, дайте йому покипіти ще упродовж кількох хвилин, щоб усі інгредієнти та спеції мали змогу поєднатися і розкрити свій смак та аромат повною мірою.

4. Подавайте гороховий суп гарячим. Можна додати свіжу зелень, сметану або ж використовувати різні види хліба чи грінок для супроводу.

Різновиди приготування горохового супу

З різними видами м’яса. Якщо бажаєте експериментувати, спробуйте використовувати різні види копченого м’яса або ковбас. Щоб додати нові смакові нотки, можна використовувати курку, відварну свинину чи яловичину.

Вегетаріанська версія. Для вегетаріанців можна приготувати гороховий суп без м’яса та ковбас, додавши більше овочів та спецій для насиченого смаку.

З додаванням молочних продуктів. Для кремової текстури та м’якшого смаку, спробуйте додати трохи сметани, вершків або молока перед подачею супу на стіл.

З різними видами гороху. Можна використовувати жовтий або зелений горох, а також експериментувати з іншими бобовими, такими як чорний горох або чечевиця.

Додавання зернових. Для різноманіття текстури та смаку можна додати різні види зернових, наприклад, рис або пшоно.

Головне правило – не бійтеся експериментувати і тоді ваш гороховий суп завжди буде смачним і унікальним!

ДЖЕРЕЛО