РЕЦЕПТ – Легкий суп з гарбуза «Домашній кашник».
Гарбузовий суп – проста в приготуванні страва, яка особливо популярна восени. Ніжний, поживний і корисний суп з гарбуза складе конкуренцію звичним першим стравам. Легка, смачна і корисна страва, яка дуже просто готується.
Час приготування: 25 хвилин для 2-х людей.
Інгредієнти:
- Вершки – 150 мл.
- Масло – 50 гр.
- Гарбуз – 300 гр.
- Морква – 2 шт.,
- Цибуля – 1 шт.,
- Картопля – 2 шт.
Приготування страви:
1. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі до напівпрозорості.
2. Додати нарізану моркву, трохи протомити з|із| цибулею.
3. Додати нарізану картоплю і гарбуз, протомити трохи, залити водою (можна м’ясним бульйоном) і тушкувати 15-20 хвилин, до готовності овочів.
4. Готові овочі подрібнити на блендері у пюреподібний стан.
5. Додати вершки.
6. Довести до кипіння рівномірно перемішуючи.
7. Перед подачею можна прикрасити подрібненою зеленню.