#громадськемісце Легкий гарбузовий суп «Домашній кашник» #харків #kharkiv

Легкий суп из тыквы «Домашний кашник»Легкий суп из тыквы «Домашний кашник»Легкий суп из тыквы «Домашний кашник»РЕЦЕПТ – Легкий суп з гарбуза «Домашній кашник».

Гарбузовий суп – проста в приготуванні страва, яка особливо популярна восени. Ніжний, поживний і корисний суп з гарбуза складе конкуренцію звичним першим стравам. Легка, смачна і корисна страва, яка дуже просто готується.

Час приготування: 25 хвилин для 2-х людей.

Інгредієнти:

  • Вершки – 150 мл.
  • Масло – 50 гр.
  • Гарбуз – 300 гр.
  • Морква – 2 шт.,
  • Цибуля – 1 шт.,
  • Картопля – 2 шт.

Приготування страви: 

1. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі до напівпрозорості.

2. Додати нарізану моркву, трохи протомити з|із| цибулею.

3. Додати нарізану картоплю і гарбуз, протомити трохи, залити водою (можна м’ясним бульйоном) і тушкувати 15-20 хвилин, до готовності овочів.

4. Готові овочі подрібнити на блендері у пюреподібний стан.

5. Додати вершки.

6. Довести до кипіння рівномірно перемішуючи.

7. Перед подачею можна прикрасити подрібненою зеленню.

ДЖЕРЕЛО