РЕЦЕПТ – Спагетті з грибами.
Ніжні Спагетті, соковиті гриби і ароматний вершковий соус створюють ідеальне поєднання в цьому рецепті. Дуже смачна страва, яка, до того ж, готується просто та швидко. Спагетті виходять соковиті, ароматні. Гриби можна використовувати будь-які.
Приготування: 35 хвилин – 345 ккал. для 4 людей.
Вам знадобиться:
- 300 г. спагетті,
- 1 цибулина,
- 200 г. печериць,
- 2 ст. л. рослинної олії,
- 1 ч. л. гірчиці,
- 150 г. сметани,
- 30 г. волоських горіхів,
- Сіль за смаком,
- Мелена паприка,
- Рубана зелень до смаку.
Приготування страви:
1. Спагетті відварити у великій кількості киплячої підсоленої води до готовності, відкинути на друшляк і дати стекти воді.
2. Печериці очистити, протерти вологою тканиною або вимити і нарізати тонкими скибочками.
3. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Горіхи порубати. Розігріти на сковороді олію і підрум’янити цибулю з грибами. Додати сметану з гірчицею, горіхами, посолити, поперчити і тушкувати протягом 5 хв.
4. У соус, що вийшов, викласти спагетті, нагріти і перекласти на тарілки. Можна посипати будь-якою рубаною зеленню.